facebook linkedin
30.jpg

Even Voorstellen


  MIjn naam is Gabriëlle Matser (1969), Expert-Creatieve-Expressie.

  Het is mijn passie is om mensen op een creatieve manier te bereiken waardoor ze zich begrepen voelen en daardoor ervaringen of gebeurtenissen beter leren begrijpen of accepteren. 

 

Ik ben creatief tekentherapeut en heb ik een eigen praktijk voor tekentherapie en werk ook buitenshuis (o.a. verpleeghuis) als tekentherapeut. Vanaf 2015 werk ik ook als Creatief tekentherapeut voor praktijk Zij aan Zij in Zevenaar.

 

Naast de therapie heb ik regematig (team-builiding) workshops, cursussen, lezingen, (ook op maat) aan huis of op lokatie gegeven. Ik heb op de Hoge School van de Kunsten in Arnhem (nu Artez) mijn 1e graads bevoegdheid voor tekendocent gehaald.

Als kunstenaar maak ik schilderijen, ook in opdracht. Kijk daarbij het kopje Kunst om de kunstwerken te bekijken.

 

Voor de beroepsvereniging Tekentaal heb ik van 2014  tot 2019 in de visitatiecommissie gezeten. Daarnaast ben ik ook supervisor voor professionals in het creatieve werkveld.

  

Met het oog op de voortdurende kwaliteitsverbetering en bevordering van vakbekwaamheid in mijn beroepsuitoefening ben ik geregistreerd en aangesloten bij de beroepsvereniging tekentaal; www.tekentaal.nl.

 

 

Logo Tekentaal

 

Verschillende zorgverzekeraars vergoeden deels tekentherapie, mits u aanvullend verzekert bent. Ik sta daarom ingeschreven bij de RBCZ. www.rbcz.nu.  Ik ben in het bezit van het diploma Medische Basis Kennis en het diploma Psycho Sociale Basis Kennis. (HBO) Ik volg elk jaar nascholingen voor MBK als PSBK ook ter bevordering van mijn vakbekwaamheid. Ik sta ook ingeschreven bij de kamer van koophandel.

 

Ik ben ook aangesloten bij SCAG, onafhankelijk en door het ministerie van WVS goedgekeurd.

Daarnaast heb ik kennis genomen van en ik houd mij aan de melcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

 

Ik hoop u te ontmoeten.

Creatieve groeten

Gabrielle Matser